Over Ons 2018-06-11T13:53:57+00:00

De drijvende kracht achter CVBiz

CVBiz is opgericht door twee vrienden, een HR-manager en een IT specialist. Zij zagen dat veel sollicitanten onnodig worstelen met het maken van een goede CV. ‘Dat moet toch eenvoudiger kunnen!’, dachten ze. Vanuit deze overtuiging zijn de heren aan de slag gegaan, met de CV generator als resultaat.

Transparant, eerlijk en geen verrassingen! Daar geloven wij in

Wij bieden een onlineservice met een aantrekkelijke prijskwaliteitverhouding. Bij ons zit je nergens aan vast. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand waarmee  je jouw CV kosteloos kunt aanpassen en toegang hebt tot alle cv sjablonen die door ons geleverd worden!

De CV generator van CVBiz is een geautomatiseerd programma waarmee je in een handomdraai een uniek, professioneel CV maakt. Vul je persoonlijke gegevens in, kies een professioneel ontwerp dat je mooi vindt en ontvang jouw unieke CV direct per mail. Zo eenvoudig is het!

Wij constateerden dat veel mensen moeite hebben met het maken van een CV. En dat is jammer, want met een goed verzorgd CV vergroot je je kans op een baan. We besloten daarom een systeem te ontwikkelen waarmee het maken van een professioneel ogend CV een stuk eenvoudiger wordt.

Ja, zolang jouw account actief is kun je ongelimiteerd jouw cv aanpassen.

JOUW NIEUWE CV
MET ONZE SOFTWARE.

Nu beginnen