Meer kans op jouw droombaan
met onze CV generator!

Met onze unieke CV Generator je jouw
perfecte CV maken in 10 minuten.
.
Vul je gegevens in
Kies jouw favoriete sjabloon
Even afrekenen, het kost maar €4,95
Ontvang jou CV direct per mail
Nu Beginnen

De Eerste Stap van Jouw Nieuwe Carriere

Onze Diensten

CV Word Sjabloon
Gratis

Meer Info

CV Generator
€4,95

Meer Info

CV Op Maat
V.a. €66,55

Meer Info

Word CV Sjabloon (Gratis)

Voor ieder een passende oplossing, dat is
onze motto. Zo hebben wij gratis CV
Sjablonen die makkelijk via Word
bewerkbaar zijn gemaakt. Helaas kent
Microsoft Word niet de mogelijkheden om
een professioneel ontworpen CV te
bewerken waardoor ontwerp opties
gelimiteerd zijn.

DownloadenTerug

CV Op Maat

Liever iet's unieks? Een cv die speciaal voor u
gemaakt is? Dat kan natuurlijk ook. Stuur
ons alle gegevens die op jouw cv moeten
en onze ontwerpers maken een cv op maat
voor maar €66,55

DownloadenTerug

Onze Diensten

CV Word Sjabloon
Gratis

CV Generator
€4,95

CV Op Maat
V.a. €66,55

Meer InfoMeer InfoMeer Info
CV Sjabloon 2018-08-05T16:46:32+00:00

In drie stappen jouw perfecte CV!

EEN PROFESSIONELE, UNIEKE CV MAKEN?

BEGINNEN

Opvallende CV

Val Op

Krijgt jouw CV de aandacht dat die verdient? Zorg ervoor dat je opvalt. Proffesioneel opgemaakte CV’s worden beter bekeken waardoor jou kans op je droombaan toeneemt.

Bespaar tijd met CV Sjablonen

Bespaar Tijd

Met onze CV Generator heb je in 10 minuten de perfecte CV en zolang je account bestaat kun je deze ongelimiteerd wijzigen. Pas dus gemakkelijk en snel jouw CV aan op iedere sollicitatie.

CV Sturen

Klaar om te sturen

Onze CV’s worden altijd als professionele PDF geleverd, je kunt deze gemakkelijk en snel per mail sturen naar jouw toekomstige werkgever.

Vaker op gesprek

Meer  gesprekken

Een CV is de eerste indruk die een werkgever van je krijgt. Zorg ervoor dat deze er altijd verzorgd uitziet. Zo maak je meer kans op een gesprek voor jouw droombaan.

Via onze cv generator maak je in drie eenvoudige stappen snel een top CV. Dit kost je maar 10 minuten en €4,95 en word naar een maand automatisch verlengd. Na ontvangst van jouw nieuwe cv kun je deze gemakkelijk aanpassen via ons dashboard, zo heb je toegang tot alle cv sjablonen en kun je gemakkelijk je CV aan op vacatures om zo het meeste kans te hebben op jouw droombaan. Toegang tot deze service is zolang als u wilt en kan op elk moment opgezegd worden. 

JOUW NIEUWE CV
ONZE PASSIE!!

Nu beginnen

Waarom is een CV sjabloon zo belangrijk?

Werkgevers hebben na het plaatsen van een vacature bijna een dagtaak aan het lezen van alle CV’s en sollicitatiebrieven die binnenkomen. En dat varieert van tientallen tot soms wel meer dan honderd CV’s per dag! Zie dan maar eens op te vallen met je CV! Wil je eruit springen met je brief en wil je je onderscheiden van al die andere sollicitanten, maak je CV dan met behulp van een goed CV sjabloon.

Gratis CV sjabloon downloaden

Ben je op zoek naar een gratis CV sjabloon waarmee je in Word je eigen CV kunt maken? CVBiz heeft er een voor je online gezet. Houd er wel rekening mee dat het om een standaard sjabloon gaat dat door honderden mensen wordt gedownload. Het is een prima sjabloon en perfect bruikbaar, maar wil je écht opvallen en je kansen vergroten, kies dan voor onze CV generator. Hiermee maak je in no-time een uniek, professioneel CV op maat.

CV Sjabloon downloaden

Het voorbeeld aan de rechterzijde is gemaakt met onze cv generator. Helaas zijn dit soort ontwerpen niet mogelijk in een word cv sjabloon

EEN PROFESSIONELE, UNIEKE CV MAKEN?

BEGINNEN

Vertienvoudig je kans op een baan met onze CV generator

Het gratis sjabloon dat we je aanbieden is superhandig en het kost je niets. Prima geschikt dus voor een sollicitatie, maar het blijft een standaard sjabloon met gelimiteerde mogelijkheden. Wil je echt iets unieks, iets waarmee je direct indruk maakt bij een werkgever, gebruik dan onze handige CV generator. Daarmee maak je in tien minuten een professioneel uitziend CV dat volledig is afgestemd op jouw voorkeuren. Met zo’n uniek CV springt je er gegarandeerd uit als kandidaat en vertienvoudig je al gauw je kansen op een baan.

Naar de cv generator!

Voordelen van een professioneel CV sjabloon

Een professioneel CV, zoals je met onze CV generator maakt, heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een standaard CV dat met een gratis sjabloon is gemaakt.

  • Je sollicitatiebrief zal eerder uitgekozen worden.
  • Je maakt een professionele indruk.
  • Je CV is persoonlijk en uniek.

In 10 minuten een top CV!

Het maken van een CV is makkelijker dan je denkt, zeker als je onze CV generator gebruikt. Vul je gegevens in, kies een sjabloon dat bij je past en download je CV in PDF. Doe het vandaag nog, dan heb je volgende maand misschien al die baan die je zo graag wilt. Veel succes!

CV Maken