CV Maken 2018-04-07T18:13:17+00:00

Een CV maken is makkelijker dan je denkt. We leggen je uit hoe je met de CV generator van CVBiz in no-time je eigen cv maakt.

CV maken in 3 eenvoudige stappen

Met onze handige CV generator maak je in tien minuten een uniek, professioneel uitziend CV. Met zo’n CV op maat valt je brief direct op bij je sollicitatie en onderscheid je je van andere kandidaten die in dezelfde baan geïnteresseerd zijn. Moeilijk? Nee, het maken van een cv met onze CV generator is juist heel eenvoudig. Je volgt eenvoudig de volgende stappen:

Stap 1: vul de gevraagde gegevens in.

Stap 2: kies een cv sjabloon dat het beste bij je past.

Stap 3: download je CV in PDF.

Voorbeeld CV downloaden

Het maken van een CV is niet moeilijk, zolang je maar het juiste voorbeeld hebt. CVBiz heeft voor jou een gratis CV sjabloon online gezet waarmee je zelf in Word snel een CV maakt. Het handige aan zo’n voorbeeld CV, is dat je zelf niet hoeft na te denken over de lay-out en over de plaats waar je al je gegevens moet noteren. Denk aan diploma’s, werkervaring, gevolgde studies en een profielschets van jezelf. Met een cv sjabloon maak je het jezelf dus een stuk eenvoudiger.

Maak je CV met de handige CV generator van CVBiz

Het beste wacht je niet te lang met het maken van je CV. De kans is groot dat tientallen kandidaten solliciteren naar dezelfde functie die jij zo graag wil. Wil je hen voor zijn, zorg er dan voor dat je er tussenuit springt met je CV. Met onze CV generator is het maken van een professioneel uitziende CV een fluitje van een cent. En mocht het invullen niet in één keer lukken, geen probleem. Het systeem onthoudt precies waar je gebleven bent en achteraf kun je altijd nog aanpassingen doorvoeren. Begin er meteen aan, dan kun je volgende week misschien al op gesprek. Veel succes!

Waarom een CV maken met onze CV generator?

  • In 10 minuten een uniek, professioneel CV
  • Vertienvoudig je kans op een baan
  • Geen dure abonnementskosten (je zit dus nergens aan vast)

Start meteen met het maken van je CV en vergroot je kans op een baan!